Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domki Letniskowe "Koło Promu" nad Jeziorem Solińskim w Polańczyku

Adres obiektu św. Jana 7, 38-610 Polańczyk
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
4.6
Wyposażenie 4.4
Czystość 4.5
Wyżywienie 4.3
Lokalizacja 4.6
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.6
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 11

 
 

Marek i Iwona z Krakowa
Dodano: 2017-07-30
Pobyt od: 2017-07-16 do 2017-07-29 IP: xx.11.169.160
 
 
 

Pobyt bardzo udany. Bardzo mila obsluga. Czysto. Cicho. Zdala od centrum . Jestem bardzo zadowolony . Goraco polecam. Chcial bym takze polecic bar ktory usytuowany jest kilkanascie metrow od domkow. Za niewielkie pieniadze daja swierzutkie i bardzo smaczne obiady w calosci przygotowywane na miejscu. Nie zadne mrozonki z mikrofali. Do zobaczenia ....


 
 

CypisKRA
Dodano: 2017-02-23
Pobyt od: 2016-08-01 do 2016-08-15 IP: xx.123.191.3
 

Witam Pani Mario ma Pani piękny ogród i jeszcze piękniejsze oczko wodne, brakuje tam tylko kilka złotych rybek. Może zięciu by Pani podrzucił?


 
 

Kasia
Dodano: 2016-05-04
Pobyt od: 2016-04-30 do 2016-05-03 IP: xx.78.108.61
 
 
    

Bardzo fajne miejsce, cisza i spokój. Domek jest ok., dla 2 osób w sam raz. Wokół domków wszystko ładnie zadbane. Pan właściciel bardzo pomocny i sympatyczny. blisko promu do wyspy. Do ulicy Zdrojowej trzeba kawałek przejść pod górę , ale jak ktoś lubi spacery to polecam.


 
 

dede
Dodano: 2015-08-17
Pobyt od: 2015-08-03 do 2015-08-12
 
 
 

Mieszkaliśmy w dużym domku.Domek zgodny z opisem, dośc duzy spokojnie 8 osob się miesci.Ładne podwórko,plac zabaw dla dzieci,hustawki,grill.Lokalizacja dość dobra,do jeziora ok 300m,jednak do miejsca, gdzie można spokojnie poplażowac ok 1km.Najlepiej przejść sobie na wyspe, spokój, możliwośc uprawiania sportów wodnych, wypozyczalnie sprzętu na miejscu w dobrych cenach.Najwiekszy plus Polańczyka to ceny nie spotykane nigdzie indziej w Polsce, obiad 2 dania 13zł,piwo lane 4zł, lody kręcone 3,5zł. Jeśli ktoś lubi spedzac czas nad wodą bez walki o miejsca na plazy i w przystępnej cenie polecam rewelacja


 
 

Aldona - Kalisz
Dodano: 2013-08-19
Pobyt od: 2013-08-04 do 2013-08-13
 
 
    

Super domki takie jak na zdjeciach, duża posesja, super miejsce, mili gospodarze, internet WIFI na życzenie też jest, blisko do wody, spokojna okolica, nam się bardzo podobało.


 
 

S.N
Dodano: 2013-07-30
Pobyt od: 2013-07-01 do 2013-07-11
 
 
    

super miejsce,byliśmy dużą ekipą w murowanym domku,wszystko OK właściciel spoko gościu dba o wszystko,naprawde polecam te miejsce,blisko do jeziora..S U P E R


 
 

gacek
Dodano: 2013-07-11
Pobyt od: 2013-06-30 do 2013-07-07
 
 
 

Domki super,zgodnie z opisem,jedynym minusem jest brak wi-fi.Tuz za rogiem polecam Barek Gwarek-super jedzenie.


 
 

wczasowiczka
Dodano: 2012-09-17
Pobyt od: 2012-08-13 do 2012-08-24
 
 
  

Miejsce godne polecenia, wszystko zgodne z opisem, miło, czysto , blisko jeziora Solińskiego


 
Dzidek
Dodano: 2009-08-06
 

Jest super właściciel dba o wszystko .........


 

Dodano: 2009-07-05
 

Witam! Właśnie wróciliśmy. Warunki wspaniałe. Mieliśmy 7-osobowy domek. Na dole aneks kuchenny, łazienka, na górze dwie sypialnie (4-osobowa i 3-osobowa). Przed domkiem duży zadaszony taras( nawet w czasie deszczu można posiedzieć). W pokojach dwa balkony. Na tarasie duży stół i dwie ławki. Duże podwórko z trawą i kilka dwuosobowych huśtawek przy domkach. Na posesji są krzewy i drzewka, które wspaniale dają trochę prywatności. Warunki są super i gorąco polecam! Można jechać bez obaw! Gospodarze bardzo życzliwi i mili.


Opinie 1-10 z 11

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie